Sådan får du den bedste stil

Hvad er stil? Måske kan det faktisk være mange forskellige ting. Måske afhænger det af, hvad den enkelte person mener, at det er. Det er noget, som vi taler en del om, men som alligevel kan være svært at definere. Måske derfor kan det også være svært at skabe og definere ens egen personlige stil. Hvis det alligevel er noget, du gerne vil blive bedre til, så læs videre her.

Stilikoner og inspiration

For det første er det sjældent nogen helt dårligt idé at se på, hvad andre mennesker har gjort eller gør, når det kommer til stil. Hvis du går op i din stil og mode på anden vis, så er det heller ikke utænkeligt, at du allerede har et eller flere stilikoner.

Dine stilikoner kan altså virke som god inspiration for dig, men for at få noget ud af denne inspiration, skal du måske tænke mere i detaljer, end du i forvejen gør. Herefter kan du nemlig forsøge at gøre det efter.

Du skal måske ikke direkte kopiere alt, men prøv at holde øje med detaljerne i nogle af de outfits, du er helt vild med. Så kan du derefter prøve at bringe det ind i dine egne outfits og din egen stil.

Tilbehør og detaljer

Noget af det, der virkelig kan tage et outfit fra en 5’er til en 10’er, er tilbehør. Ofte kan du sagtens gøre et helt enkelt outfit, som for eksempel en t-shirt og jeans, interessant at se på ved bare at huske noget tilbehør.

Der findes meget forskelligt tilbehør, som du kan vælge at bruge til dit outfit. Derfor vil der også findes passende tilbehør til stort set alle anledninger.

Et godt og klassisk valg af tilbehør er et pænt dameur, som for eksempel nogle af de fine ure fra Pilgrim. Pilgrim laver i øvrigt også en masse andre fine smykker.

Enkelthed og kvalitet

Et godt outfit skal ikke nødvendigvis være noget helt specielt. Mange gange er en sofistikeret sammensætning af enkelte dele også med til at gøre et outfit stilrent. Du behøver altså slet ikke at have det mest farvestrålende og avancerede outfit, hvis du bare har øje for detaljerne, når du sammensætter det.

Mange gange handler god stil også om at se på, hvad der kan passe godt sammen og komplimentere hinanden. Det kan også handle om noget så simpelt som kvaliteten af dit tøj.