Sådan kan du ændre dit hverdagslook til et festlook

Det kan være, at du tit har spekuleret over, hvordan du kunne ændre et af dine hverdagslook til et festlook. Måske opstår der pludselig en spontan idé blandt veninderne, om i ikke lige skal tage ned og få et par drinks. Her synes du, at dit hverdagslook er lidt for kedeligt til det, og du vil have et par hurtigere og nemme råd til, hvordan det kan piftes lidt op. I denne artikel giver vi dig nogle råd til, hvordan du kan det, og det kræver faktisk ikke særlig meget. Læs med!

Smykker

Smykker kan ændre et helt look fuldstændig! Det ved du nok også godt, men du har måske aldrig tænkt over, hvor meget det kan ændre. Et par lidt større øreringe og en halskæde, og så kan dit look allerede se ud som om, at du skal ud at spise på en finere restaurant. Selvfølgelig kan smykker ikke gøre hele arbejdet, men smykker kan gøre en stor forskel. Derfor kan det være en idé at have et par smykker med i tasken, hvis sådan en spontan idé skulle opstå. Det kan blandt andet være Kranz og Ziegler smykker.

Lidt ekstra makeup

Makeup kan også gøre en stor forskel. Hvis du lige lægger en farve på læberne og måske lidt øjenskygge, kan hele dit look også ændres fuldstændig. Det er smart at have en lille makeuptaske med i tasken med de mest nødvendige ting, som du kan have brug for at rette i løbet af en dag. Her kan du lige smide en læbestift i, så du er sikker på, at du har den.

Anderledes frisure

En ændring i frisuren kan give dig selv en følelse af, at der sker et skift, men også for dem omkring dig. Har du normalt håret oppe i en hestehale, så tag den ud.